Népszerűbbek lehetnek az új Samsung Galaxy hajlítható kijelzős mobilok, mint valaha

A dél-koreai vállalat hamarosan bemutathatja a legújabb hajlítható kijelzős készülékeit, aminek gyártásáról most újabb információk szivárogtak ki. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

Samsung tavaly a vártnál is nagyobbat gurított a hajlítható kijelzős okostelefonok tekintetében, hiszen az első hónapokban, már több darabot adtak el a Samsung Galaxy Z Flip 3 és Samsung Galaxy Z Fold 3 párosból, mint addig összesen az előd modellekből.

Az értékesítési adatok szerint, a tavalyi évben összesen 7,2 millió darab ilyen típusú okostelefont szállított le a dél-koreai cég.

Az eddig megjelent jelentések szerint, a cég most nem szeretne olyan helyzetbe kerülni, hogy nehezebben lehessen elérni a termékeit, valamint biztosak sokat javulnak az előd készülékekhez képest is, így jelentősen növelte a gyártási számot.

Idén összesen 15 millió darabot szeretnének eladni az újdonságokból, ami azt jelenti, hogy duplájára növekedhet a kereslet. A nagyobb gyártási mennyiség azt is jelentheti, hogy még olcsóbbak lehetnek majd ezek a termékek, annak ellenére, hogy az árak folyamatosan növekednek a piacon. A forrás azt is megemlíti, hogy az alkatrész hiányosságok miatt, a cég több helyről szerzi be a termék tartozékait és egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a kínai alkatrészek is.


Forrás