Nevetségesen olcsón érkezett a Honor 8 Play

12 nanométeres Helio A22 lapkával, Android 9-re épülő EMUI 9-el és rendkívül kedvező áron érkezett a belépő szintű Honor 8 Play.


A Honor 20 és 20 Pro után újabb mobillal bővült a Huawei leányvállalatának választéka.  A Honor 8 Play nagyon kedvező ajánlott fogyasztói áron érkezett, ugyanis 599 jüanos árcédulája átszámítva 25 ezer forintnak felel meg. Ezért az összegért pedig egy 5,71 hüvelykes HD+ felbontású 19:9-es képarányú kijelzővel ellátott mobilt kapunk. Melyben a tavaly bemutatott 12 nanométeres MediaTek Helio A22 lapka kapott helyet. Árának megfelelően azért nem kell egy erőműre számítanunk, a benne lévő rendszermemória 2 GB, tárhelye pedig 32 GB-os.

honor-8-play

A Honor 8 Play hátlapján egy darab 13 megapixeles f/1.8-as rekeszértékű szenzort kapunk LED villanóval. Az előlapon lévő picit vaskosabb keretben elhelyezett szenzorszigeten pedig egy 5 megapixeles f/2.2 apertúrával ellátott szenzor van. A telefon két SIM kártyát képes egyszerre kezelni, ezeken kívül pedig még egy microSD foglalattal is rendelkezik. Tehát nem kell lemondanunk az egyik SIM-ről, ha bővíteni szeretnénk a tárhelyen, ami 512 GB-is lehetséges.

Az újdonság egy 3020 mAh-s telepet kapott, töltését hagyományos microUSB csatlakozón tudjuk végrehajtani, gyorstöltés nélkül. Android 9 rendszerrel és EMUI 9 kezelőfelülettel jelenleg csak Kínában és ott is online lehet megvásárolni, ára körülbelül 25 ezer forint, ami itthon valószínűleg több lesz, amennyiben elérhetővé válik.

FORRÁSplayfuldroid
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.