Nokia 8.2 néven érkezik az első káva, notch és kameralyuk nélküli Nokia?

A Nokia 8.2 lehet a HMD Global első olyan mobiltelefonja, ami ultravékony kávákkal és motorikusan kiemelkedő pop-up kamerával debütálhat.


Úgy tűnik, hogy az idén februárban bemutatott Nokia 9 PureView nem igazán hozta a tőle elvártakat. Ez talán leginkább a jelentős csúszásnak és a benne lévő Snapdragon 845 lapkának köszönhető. Persze, mint tudjuk a HMD nem is ezen a téren erősített volna rá a PureView-re, hanem a hátlapon lévő öt darab kamera lett volna a készülék ütőkártyája. Ettől függetlenül mégsem lett igazán népszerű a telefon, annak ellenére, hogy még most is ez az egyetlen olyan készülék, aminek a hátlapján öt kamera van.

A HMD Global jelenleg több eszközön is dolgozik, ezek közül kettő a pletykák szerint 5G képes lesz. Mindezek mellett szóba hoztak egy állítólagos Nokia 8.2 névre keresztelt modellt is, ami elvileg egy 32 megapixeles, motorikusan kiemelkedő pop-up kamerával fog érkezni. Ebből adódóan szinte biztosra vehetjük, hogy minimális kávák fogják jellemezni a érkezőfélben lévő újdonságot.

Állítólag már Android 10-zel fog bemutatkozni a Nokia 8.2, tehát valamikor augusztus után számíthatunk rá. Azt, hogy beváltja-e majd a hozzá fűzött reményeket, így nehéz lenne megmondani. Ősszel meglátjuk, hogy tud-e valami újat felmutatni a HMD Global, ami talán feledtetni tudja a Nokia 9 PureView nem éppen jó eladási mutatóit.

FORRÁSmysmartprice
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.