November 10-től globálisan is elérhető lesz a Honor 10X Lite

honor-10x-lite-cover

Egy promóciós képnek köszönhetően megtudtuk, hogy hamarosan globálisan is elérhető lesz a Honor legújabb mobilja, a Honor 10X Lite.

A Honor október utolsó napjaiban mutatta be a Honor 10X Lite-ot, ami egy megfizethető középkategóriás készülékként vonult be a Szaúd-arábiai piacra. Most azonban úgy néz ki, hogy hamarosan más országokban is elérhető lesz az eszköz. Egy kiszivárgott promóciós kép szerint ugyanis november 10-én tartják majd a telefon újbóli (globális) bemutatóját, melyet követően más országokban is elérhetővé válik. Annak ellenére, hogy mostanában a Huawei készülékei MediaTek lapkával szoktak érkezni, a Honor 10X Lite Kirin 710 processzorral debütált. Viszont ettől függetlenül továbbra is Google Szolgáltatások nélkül érhető el az eszköz.

honor-10x-lite-0

Emlékeztetőül, a Honor 10X Lite 6,67 hüvelykes Full HD+ felbontású LCD kijelzővel érkezett. A megjelenítő felső sávjában, középen találjuk a 8 megapixeles szelfi kamerát. A hátlapra pedig négy kamerát kaptunk, az elsődleges 48 megapixeles, ami mellett van még egy 8 megapixeles ultra széles látó és kettő darab 2 megapixeles modul, melyek közül az egyik makró, a másik mélységérzékelő. Az akkumulátor 5000 mAh-s amit USB-C csatlakozón keresztül 22,5 wattos gyorstöltéssel tudunk táplálni. A globális árazással kapcsolatban még nem jött semmi információ, de biztosra vehetjük, hogy itthon nem lehet majd olyan kedvező áron megvásárolni mint máshol. Már amennyiben itthon is meg fog jelenni.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.