November 22-án érkezik a Vivo X90 sorozat

A kínai vállalat napokon belül bemutathatja a Vivo X90 sorozatot, amiről már nagyon sok specifikáció szivárgott ki. Mutatjuk, hogy mit tudunk a készülékekről.

A Vivo mivel itthon nem képviselteti magát hivatalosan, ezért nem sokan ismerik, de a globális piacon folyamatosan tör előre és folyton be tudja verekedni magát a Top 5-be.

Persze az eladásainak a nagy részét Kínában könyvelheti el, sokan szimpatizálnak a termékeivel. A vállalat néhány nap múlva új okostelefonokat fog piacra dobni, Vivo X90 név alatt.

Már a hivatalos bemutató dátuma is ismert, ami november 22-re esik Kínában, globális megjelenésről egyelőre még nincs szó. A termékek a szivárgások szerint mindenképpen a prémium szegmensbe fognak érkezni. A Vivo X90 egy MediaTek Dimensity 9200-as lapkát kaphat meg, a Pro és Pro+ modellben pedig egy Snapdragon 8Gen2 SoC munkálkodhat.

A készülékek maximum 12GB RAM-al és 512GB belső tárhellyel lesznek felszerelve, kiviteltől függően. A pletykák szerint mindegyik kiadás kapható lesz piros színben emellett persze más színopciók is elérhetőek lesznek. A legerősebb modellben a főkamera egy 1”-os Sony szenzor lesz, ami biztosan extra minőségű képek készítéséhez segíti majd a felhasználókat.


Forrás