Október 13-án jelenti be az Apple következő iPhone-okat

Az Apple elárulta, hogy iPhone-eseményére október 13-án kerül sor. A meghívón a „Hi, Speed” mottóval promózza a bejelentést.

gearbest_banner_Redmi_9a

Nem meglepő, hogy az idei iPhone-esemény valamivel később van a szokásosnál, mivel az Apple júliusban azt mondta, hogy az iPhone kimarad a szeptemberi bemutatókból. A későbbi megjeleneés valószínűleg a COVID-19 járvány okozta késések miatt következett be. Az Apple mégsem ült le teljesen az őszi hardverszezonban, szeptember közepén új Apple órákat és iPadeket mutatott be.

A pletykák szerint az iPhone 12 kissé új koncepcióval, négyzet alakú élekkel (valószínűleg hasonló az iPad Pro-hoz) és az 5G hálózatok támogatásával érkezik. Állítólag négy különböző modellben is kapható lesz, köztük egy új 5,4 hüvelykes, amely kisebb lenne, mint az iPhone 11 Pro és egy 6,7 hüvelykes, ami az eddigi legnagyobb iPhone lenne. Ha abban bíztál, hogy az új iPhone-ok 120Hz-es képfrissítéssel bírnak, akkor még egy évet várnod kell.

Úgy hírlik, hogy az Apple számos más termékkel is készül, köztük új fejhallgatókkal, egy kisebb és megfizethetőbb HomePod-dal, valamint a Tile címkéinek versenytársával, amelyeket nyilván AirTag-nak hívnak.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.