Október 16-án jöhet az újragondolt Huawei Nova 7 SE

Egy kis módosítással újra kereskedelmi forgalomba kerülhet az áprilisban bemutatott Huawei Nova 7 SE 5G.

A Huawei még áprilisban jelentette be a Nova 7 SE-t, de a Kirin 820 lapkával érkező készüléket később visszavonták. Azt nem tudjuk, hogy mi lehetett a visszavonás oka, de valószínűleg az ellátási lánccal lehetett a probléma. Most úgy tűnik, hogy hamarosan újra elindulhat a Nova 7 SE, csak éppen már az 5G-s MediaTek Dimensity 800U lapkakészlettel. Ezt a hírt a napokban már több forrástól is lehetett hallani, de most érkezett egy friss információ is az elérhetőséggel kapcsolatban, ami ha minden igaz október 16-tól lesz.

nova-7-se

Állítólag a többi hardveren nem változtattak semmit, de a memóriakiosztás fixen 8 GB RAM és 128 GB tárhely lesz, tehát másik opcióval nem kerül forgalomba. Ezen kívül megmaradt a 64 megapixeles fő + 8 megapixeles ultraszéles + 2 megapixeles mélység + 2 megapixeles makró kamera. Valamint a 6,5 hüvelykes megjelenítő jobb felső sarkában lévő 16 megapixeles előlapi kamera is, és a 4000 mAh-s akkumulátor.

A Huawei Nova 7 SE egyébként a bejelentéskor körülbelül 110 ezer forintnak megfelelő jüanba került. Remélhetőleg ezen az áron már csak lentebb fog faragni a Huawei, mert az áprilisi bejelentés óta fél év azért már eltelt.