Olcsó 5G képes Nokia készülék a láthatáron

nokia

Az utóbbi időszakban a Nokia több 5G képes készüléket is bemutatott kedvező áron. Most még olcsóbban jöhet a következő modell.

INLOCK

A finn Nokia nemrégiben bemutatta és forgalmazni kezdte a Nokia X10 és Nokia X20-as mobilokat, amik a 100.000 Ft-os árkategóriában kínálnak 5G támogatottságot. Egyes szivárgások szerint a cég új készüléke, ennél alacsonyabb áron jelenhet meg a közeljövőben.

Egy brit kiskereskedői szivárgás szerint az új készülék a Nokia G50 elnevezést kaphatja meg, ami 5G támogatottsággal érkezik. Várhatóan 85.000 Ft-os áron kerül az üzletek polcaira. Ebben a kategóriában azért akad versenyző jelölt, hiszen a Samsung Galaxy A22 5G, Samsung Galaxy A32 5G, Xiaomi Redmi Note 10 5G is itt indul csatába. A Nokiának fel kell kötnie a gatyáját, ha versenybe akar kerülni a konkurenciával.

A szivárgás szerint, a G sorozatban megszokott lapkakészlettel lehet felszerelve a mobiltelefon, amit a MediaTek gyárt. Kiszerelést tekintve a RAM méret 4 GB, míg a belső tárhely 64 GB-os lehet. Ezt szinte biztos, hogy tovább lehet majd bővíteni MicroSD kártya segítségével. Két színben lesz elérhető a készülék a szivárogtató oldal szerint: kék és barna.

nokia g50

A hivatalos bejelentési dátumról és a pontos árazásról egyelőre még nincs hír. Bizakodva várjuk, hogy a Nokia tud-e valami versenyképes készüléket piacra dobni a nagy konkurenciái ellen.


Forrás