Olcsó, belépő szintű ZTE okostelefon jelent meg

zte

Manapság egyre több olyan telefon érkeznek, amik viszonylag olcsón jelennek meg, jó specifikációkkal. Ilyen az új ZTE okostelefon is, mi pedig mutatjuk a tulajdonságait.

crypto50

A ZTE régen több termékkel képviseltette magát az okostelefon piacon, mint manapság. Most leginkább a belépő kategóriában versenyeznek. Most is egy ilyen szintű ZTE okostelefont dobtak a piacra, aminek a neve ZTE Blade L9.

A terméket Mexikóban mutatták be fekete és kék színben és már az értékesítés is elindult, mai árfolyamot tekintve, durván 25.000 Ft-os áron. Szoftveresen Android 11 Go áll a felhasználók rendelkezésére, 3G támogatottsággal. Utóbbi miatt, szinte nem is érdemes gondolkozni azon, hogy itthon is megjelenhet-e az okostelefon, hiszen a következő év elején kezdik el lekapcsolni Magyarországon a 3G hálózatokat.

zte

Hardveresen egy négymagos SC7731E Unisoc processzor dolgozik a ZTE készülékben 1 GB RAM és 32 GB belső tárhely társaságában, amit tovább lehet bővíteni MicroSD kártya segítségével. Az akkumulátor kapacitása pedig 2000 mAh-es.

Méretben kompaktnak mondható a telefon, hiszen egy 5 colos HD felbontású TFT panelt kapott meg 18:9-es képaránnyal. Az előlapon elhelyezett kamera nagysága pedig 5 MP-es. A hátlapon a kamera felbontása 8 MP-es és mellette helyezkedik még el egy LED villanó is. A készüléken Micro USB aljzatot és 3,5 mm-es Jack csatlakozót is találunk, ujjlenyomat olvasó, viszont nincs rajta.


Forrás