Olcsó Motorola okostelefon érkezhet a napokban

motorola e32

A Motorola újabb okostelefont fog piacra dobni hamarosan, ami jó specifikációkkal és árazással jöhet. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

crypto50

A Motorola az utóbbi években fejlődő tendenciát mutat az okostelefonok piacán, amit annak köszönhetnek, hogy a belépő és közép kategóriába jó áron dobnak piacra okostelefonokat. A Motorola E32 is ilyen készülék lehet, amit most render képeken is láthatunk.

A képek alapján a dizájn nagyon hasonlít az eddigi Motorola E szériás készülékekhez, talán annyi a különbség, hogy nincs úgy lekerekítve a hátlap, hasonlít az iPhone 13 dizájnjához, vagyis az idei négyzetes kialakításhoz.

A hátlapon összesen három kamera fog helyet kapni. Ami szokatlan az az, hogy egy olcsó kategóriás készülékről beszélhetünk, de 3,5 mm-es Jack csatlakozót nem lehet látni rajta. Talán a készülék tetején kap majd helyet, de a forrás szerint nem lesz, így USB Type-C porton keresztül használhatjuk majd a vezetékes fülesünket.

A kijelző egy 6,6 colos panel, ami minden bizonnyal IPS típusú, a szelfi kamera pedig Infinity-O kivágásban helyezkedik el rajta. Hardveresen egy nyolcmagos MediaTek Helio G85 munkálkodhat majd a készülékben, 4GB vagy 6GB RAM és 64GB vagy 128GB belső tárhely társaságában. Pontos árazásról és megjelenésről nincs hír, de nagy esély van arra, hogy az európai piacon is meg fog jelenni a termék.


Forrás