Olcsó OnePlus mobiltelefonról szivárogtak ki információk

oneplus

A OnePlus egyre nagyobb szerepet foglal el a piacon és egyre több kategóriában forgalmaz készülékeket. Most a középmezőnybe érkezhet egy készülékük.

INLOCK

A kínai gyártó a tavalyi évben indította útjára az N100-as modellt, ami még Magyarországon is kapható. Ez a mobiltelefon olyan specifikációkkal bír, mint a 90 Hz-es IPS LCD kijelző, 4GB RAM és 64 GB tárhely. A készüléket egy Snapdragon 460 hajtja. Az akkumulátor 5000 mAh, amit 18W maximális sebességgel lehet tölteni. Jack csatlakozó van, kamerák tekintetében pedig a hátlapon kapunk egy 13 MP-es főkamerát, egy 2 MP-es mélység és 2 MP-es makró lencsét. A szelfikamera pedig 8 MP-es.

Az új készüléket, maga a cég vezérigazgatója, Pete Lau szivárogtatta ki. Két fontos újítás is jöhet, ami az előző modellben nem szerepelt. Ez a FHD+ felbontás és az 5G támogatottság. A készülékről render kép is van, amit, ha megnézünk érdekes hasonlóságot találunk több készülékkel. Kicsit hasonlít a Samsung Galaxy S21 készülékre és a OnePlus 8T-re is. Viszont leginkább az Oppo A93-ra raknánk párhuzamba.

n200

Szivárgások szerint ez a készülék specifikációkban teljesen megegyezhet az Oppo készülékével. Ha a hír igaz, akkor 48 MP-es főkamerát, 5G képes Snapdragon lapkát, 90 Hz-es FHD+ felbontású IPS panelt kapunk.

A készüléket hamarosan elkezdhetik forgalmazni az Egyesült Államokban. Az ára olyan 70.000 Ft és 80.000 Ft közé eshet majd. Csak úgy, mint megjelenésnél az N100-as ára.

Forrás 1,2