Olcsón érkezett meg a Realme C35

realme

A kínai gyártó egy új okostelefont dobott piacra Realme C35 néven, ami remek árazást kapott és a specifikációi sem elhanyagolhatóak. Mutatjuk a részleteket a készülékkel kapcsolatban.

crypto50

A Realme az utóbbi időszakban eléggé beerősített és több prémium kategóriás terméket is bemutatott, agresszív árazás mellett. Viszont leginkább a közép kategóriában erősek, amit az indokol, hogy jól árazzák be a termékeket, emellett jó specifikációkat kínálnak. Ilyen készülék lett a Realme C35 is, ami Thaiföldön debütált a napokban, ahol a kezdő árazása a terméknek durván 55.000 Ft.

A készülék egy 6,6 colos FHD+ felbontású IPS LCD panelt kapott meg, állítólag 180 Hz-es érintési gyakorisággal. A szelfi kamera vízcsepp formában helyezkedik el az előlapon, a felbontása pedig 8 MP-es.

Hardveresen egy nyolcmagos Unisoc T616-os lapkakészletet kapott meg, ami mellé 4 GB RAM és 64GB vagy 128GB belső tárhely társul. Utóbbi minden bizonnyal tovább bővíthető MicroSD kártya segítségével. Kamerák tekintetében a hátlapon összesen három lencsét találunk: egy 50 MP-es főkamerát, egy 2 MP-es makró lencsét és egy VGA felbontású érzékelőt.

Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit egy 18W-os gyorstöltővel lehet feltölteni. A készüléken találunk ujjlenyomatolvasót és 3,5 mm-es Jack csatlakozót is. A dizájn nagyon hasonlít az iPhone modellekére.


forrás