Olyan vagány dobozt még nem láttál amiben a Lenovo Legion mobil érkezik

Egy közösségi oldalra feltöltött kép árulkodik arról, hogy mit is tartalmaz a Lenovo Legion mobil különleges kiadásának doboza.


Egy ideje már köztudott, hogy a Lenovo is egy gamer mobilon dolgozik. Mint tudjuk a gyártónak már vannak olyan eszközei, amit a külön a gamereknek dobtak piacra, ez a Lenovo Legion széria. Ebből adódóan pedig a telefon is ezen a néven fog érkezni. Korábban napvilágot látott információknak köszönhetően már az is kiderült, hogy Snapdragon 865 lapka kerül majd a készülékbe, valamint a mobil támogatni fogja az 55W-os gyorstöltést is. Az sejthető volt, hogy gamer mobil révén extravagáns külsőt kap a modell, ezt megerősíti egy Weibo-n megosztott kép is, amin maga a telefon és a hozzá járó kiegészítők láthatóak.

lenovo-legion-box

A képen egy különleges díszdobozban láthatjuk a Lenovo Legion-t. Mellette pedig a hozzá tartozó kiegészítők vannak. Valószínűleg ez egy korlátozott példányszámú változat lesz, tehát nem mindegyik Legion mobil fog ilyen csomagolásban érkezni. Na, de lássuk mit is rejteget majd a doboz. A telefon mellé kapni fogunk két vezérlőt, amivel a játék egyszerűbbé válhat, nem folyamatosan a képernyőt kell tapicskolni. Ezeket feltételezhetően a mellékelt tokhoz tudjuk csatlakoztatni. Bár így a képről nehéz megmondani, de gyaníthatóan a fülhallgatókat tartalmazó doboz van a vezérlők között.

lenovo-legion-1

A Lenovo egyébként nagyon magabiztosnak tűnik, annak ellenére, hogy ez lesz az első ilyen eszközük. Már rögtön bele is álltak a Nubia-ba a fenti képükkel. A promóciós képen egy telefon hőkamerával készített fotóját látjuk melynek közepén van egy narancssárgás folt ami a processzor által kibocsátott hőhöz köthető. Ez fölé pedig oda írták, hogy: Nincs piros. Ez a varázslat.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Lenovo Legion teljesítményére mellesleg nem igazán lesz majd panasz. A készülék már járt az AnTuTu-nál, ahol több mint 600 ezer pontot szerzett. A megjelenéssel kapcsolatban egyébként még pontosat nem tudunk, de az is lehet, hogy ebben a hónapban bemutatkozik.