Őrületes áron a Samsung Galaxy S21 FE 5G

mediamarkt

Néhány napig őrületes áron érhető el a Samsung Galaxy S21 FE 5G a MediaMarkt üzletekben, amit mindenképpen érdemes kihasználni. Mutatjuk, hogy mennyi az annyi.

A november végéhez közeledve lassan kifogynak a cégek az akciókból, de az utolsó hétvége még sokaknak érdekes lehet, ugyanis van még néhány olyan akció, amit érdemes kihasználni.

Ilyen például a MediaMarkt üzletekben és a cég online felületén megtalálható promóció, ami a Samsung Galaxy S21 FE 5G okostelefonokra érvényes.

s21-fe-5g-cover

Az akció november 29-ig tart, de persze azt sem szabad elfelejteni, hogy ebben az időszakban nem érdemes kivárni az akció végét, ugyanis hamar elkapkodják a készleten levő készülékeket.

A jelenleg futó promócióban, minden olyan magánszemély, aki megvásárolja a Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB-os kiadását, a vásárlás mellé kap egy 50.000 Ft értékű MediaMarkt Ajándékkártyát, amit az üzletekben 5 évig le lehet vásárolni, de biztosak vagyunk benne, hogy sokan amúgy is elektronikai cikket terveznek vásárolni karácsonyra, így pláne jól jöhet ez a segítség.

Kiemeltük, hogy a 128 GB-os kivitelnél van ez az ajándék 50.000 Ft-os Ajándékkártya, viszont akik a 256 GB-os kiadás mellett döntenének, ők sem maradnak ajándék nélkül, ugyanis ott 40.000 Ft jár MediaMarkt Ajándékkártyán a vásárlás mellé.


Forrás