Öt Android-os alkalmazás, amit nem szabad kihagyni

Folyton bővül a Play Áruház kínálata, most öt alkalmazást mutatunk be, amit érdemes kipróbálni.

  1. Pigeon: A Love Story

A játékban felfedezheted London-t madár távlatból egy galamb szemén keresztül. Ez a játék valódi élő közvetítésű nézetet használ London-ról. A játék erős hardvert igényel a játék és adatkapcsolatra is szükség van. Ez egy nagyon szuper kis játék, amit 0.99 dollárért a miénk lehet.

  1. SwirlWalls

Ez egy UHD felbontású élő háttérkép, amit testre szabhatunk. Több mint 140 féle mintából választhatunk, ezen felül pedig össze is keverhetjük ezeket. Ez összesen 4,99 dollárba kerül.

  1. Elona Mobil

Ebben a játékban 15 karakter közül választhatsz maximum, amit fejleszthetsz és eszközöket szerezhetsz neki. Harcolni is kell ellenfelek ellen és így gyűjthetsz képességeket is. A játékban van lehetőség földművelésre is, ahol termeszthetsz zöldségeket. Ez egy ingyenes játék, viszont különböző dolgok pénzbe kerülnek benne.

  1. Untrack

Ez egy olyan alkalmazás, ami az adataidat védheti meg. Az app eltávolítja az URL címekből a követési adatokat. Ezzel megvédhetjük magánéletünk egy darabját. A lényege, hogy lerövidíti a linkeket és ne jusson el minden adat más kezébe. Ez az alkalmazás 1,99 dollár.

  1. Battle seven Kingdoms: Kingdom War 2

Ebben az applikációban különböző ellenfelek ellen kell harcolni. Fel kell építened a hadseregedet és folyamatosan fejleszteni, azért, hogy le tudd győzni a minél erősebb ellenfeleket. Ez egy ingyenes alkalmazás azoknak, akik szeretik a stratégiai játékokat.