Pár friss információ a Note 7-ről

Valószínűleg mindenki tudja, hogy a Galaxy Note 7 bemutatója pontosan egy hónap múlva lesz esedékes. Szinte már mindent tudni a mobilról. Most új információként megtudhatjuk milyen színekben fog megjelenni a készülék, – ez persze nem jelenti azt, hogy a későbbiekben nem lesznek újabb színek- de egyenlőre úgy fest a helyzet, hogy Black Onyx, Blue Coral és Silver Titanium variánsokban lesz bemutatva a Note 7, legalábbis ezt közölte Evan Blass a Twitter oldalán, ő pedig elég megbízható információkat szokott kiszivárogtatni.

Samsung-Galaxy-Note-7-Colors

A másik dolog amit érdemes megemlíteni, hogy egy magát megbízható forrásnak mondó személy közzétett jó pár tervrajzot a szóban forgó készülékről. Láthattunk már korábban is egy videót, ami egy 3D tervező programban készült. A mostani rajzokon szereplő eszköz megegyezik a videón látottal. Jól kivehető az ívelt kijelző és a plusz egy érzékelő a hangszóró mellett ami feltehetően a retina szkenner lesz.

 

Akinek még nem lenne elég az új információkból van még egy hír, ami az USB C csatlakozóval kapcsolatos. A mobiltelefon tartozék webáruház mobilefun.com oldalon feltüntettek egy az Olixar álltal készített alumínium keretes edzett üveg lapot, amit majd a Note 7 tulajdonosok vásárolhatnak készülékeikre a kijelző megvédése céljából. A termék mellé csatolt képen jól látszik az USB C csatlakozó és szintén megerősítésre került a retina szkenner is. Az edge kijelző már szinte borítékolható, mivel az Oxilar üveg fólia is a két szélén kerekített.

gsmarena_001

 

forrás: sammobilegsmarenamobilefun.com

 

MEGOSZTÁS