PC játékokkal játszhatunk telefonon a PlayGalaxy Link alkalmazással

A Samsung elindította a PlayGalaxy Link bétáját, első körben az Egyesült Államokban és Dél-Koreában vált elérhetővé a Note 10 és Note 10 Plus mobilokra, de hamarosan több másik országban és további készülékeken is kipróbálhatják majd a felhasználók.

REVO2

Az alkalmazás az asztali gépről közvetíti majd a játékot okostelefonra vagy táblagépre, ugyanazzal a grafikával amit PC-n megszokhattunk. Internetkapcsolat mindenképp kell majd hozzá, WiFi-n és 4G-n is elérhető lesz, de az 5G-n jóval alacsonyabb lesz a késleltetési idő. Külön vezérlőt is lehet majd vásárolni a telefonhoz, de akár nélküle is használható lesz az app, érintőképernyőn viszont elég nehézkes lesz a játékok irányítása.

Windows 10-et futtató számítógépre lesz szükség, Core i5 processzorral, 8 GB belső memóriával, minimum Nvidia GTX 1060 vagy AMD Radeon 550 videokártyával. Miután a PC-n feltelepítettük az alkalmazást, az összes telepített játék elérhetővé válik mobilon is, de lesz lehetőség manuálisan is hozzáadni játékokat. További részletekért látogass el a PlayGalaxy.com weboldalra, innen egy direkt erre a célra fejlesztett Bluetooth kontrollert is tudsz vásárolni.

FORRÁSsamsung
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.