Pénztárcabarát Galaxy Fold is jöhet a közeljövőben

galaxy-fold-cover

Hamarosan egy olcsóbb változatban is piacra kerülhet a Samsung hajlítható mobilja, a Galaxy Fold.

REVO2A Samsung Galaxy Fold megjelenése nem éppen ment zökkenőmentesen. Már az első példányok elvéreztek a tesztelők kezei között. Ezt követően pedig a Samsung újratervezte az eszközt, ami jobb lett mint korábban volt, de Zack Nelson tesztje alapján még most sem mondható teljesen tökéletesnek. Ettől függetlenül persze az ár nem változott, drágább nem lett, de valószínűleg többek bánatára olcsóbb sem. Az Egyesült Államokban 1980 dollárért lehet megvásárolni a Galaxy Fold-ot, ami átszámítva körülbelül 600 ezer forintnak felel meg és ebben az árban még a helyi adók sincsenek benne, tehát ettől csak drágább lesz ha itthon is forgalomba kerül.

 

A legfrissebb pletykák szerint a Samsung egy másik Galaxy Fold-on dolgozik, ami az első generációval ellentétben globálisan is megvásárolható lesz és állítólag olcsóbban kerül majd bevezetésre. Az eddigiek alapján szinte biztos, hogy kevesebb rendszermemóriával kerül majd forgalomba ez a változat. Mint tudjuk a Galaxy Fold 12 GB RAM-mal rendelkezik, de ennél azért jóval kevesebb is elegendő lenne a megfelelő működéshez. Illetve az sincs kizárva, hogy kevesebb tárhellyel fog érkezni. Egyelőre az nem világos, hogy a Samsung a fent leírtakon kívül más hardveres összetevőkön fog-e változtatni, továbbá az sem, hogy a dizájn miképp tér majd el a jelenleg forgalomban lévő modelltől. A megjelenésről természetesen semmit nem tudni, idő hiányában inkább csak 2020-ban lehet majd az újdonságra számítani.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.