Pocophone X2: megvan a mobil bemutatójának időpontja

Már a múlt héten kiderült, hogy mikorra várható a következő Pocophone, most pedig egy a korábbinál is pontosabb dátumot kaptunk.


Épp a napokban számoltunk be róla, hogy a Poco India Twitter oldalán közzétett egy bejegyzést, melyben elárulták, hogy februárban érkezik a vállalat következő telefonja. Viszont a közzétett bejegyzésből még nem igazán lehetett sejteni, hogy a következő hónapban mégis mikor számíthatunk a készülék bemutatójára. Most azonban úgy néz ki, hogy közelebb van a bemutató mint gondoltuk. Ezúttal is hivatalos forrásból származó információkra támaszkodhatunk. Ugyanis a Poco India weboldalán tüntették fel, hogy február 4-én, vagyis jövőhét kedden ismerkedhetünk meg a legújabb Pocophone-al. Az elnevezést illetően is megtudunk egy apróságot. Nem Pocophone F2 vagy Poco F2 néven fog érkezni a mobil, hanem az X2 nevet kapja. Valószínűleg Európában Pocophone X2 néven kerül majd kereskedelmi forgalomba, más régiókban pedig Poco X2 néven fog futni.

A hardverspecifikációkat illetően is kiderült pár érdekesség. Állíthatjuk majd a képfrissítési frekvenciát, 60 Hz, 90 Hz és 120 Hz-es opciók közül tudunk választani. A telefon hátlapján egy 64 megapixeles főkamera kap majd helyet, ha minden igaz ez egy Sony IMX686 szenzor lesz. A számítások elvégzéséért pedig egy Qualcomm lapka felel majd. Ugyan név szerint még nem tudjuk melyikről van szó, de ha az előző Pocophone-ból indulunk ki akkor a Snapdragon 865 lehet a befutó. Persze az is lehet, hogy X2 révén egy teljesen más szériát mutat majd be a Poco és a csúcskategóriás F sorozat kapja majd meg a Qualcomm csúcsprocesszorát. Egy kép arról is árulkodik, hogy folyadékhűtés kerül majd a Poco X2-be.

Az ár egyelőre még kérdéses, remélhetőleg az F2-höz hasonlóan a legjobb ár/érték arányú telefon lesz az X2 is.

A Xiaomi-tól független márkává vált a Poco

Három Pocophone mobil is jöhet idén

FORRÁSpoco.in
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.