Porsche Desing Huawei Mate RS is érkezhet holnap!

Már kevesebb mint 24 óránk van hátra a Huawei párizsi bemutatójáig, lássuk milyen is most a show helyszíne.


A képek készítése során a munkálatok még nagyban folytak, tehát volt még mit a tejbe aprítani a munkásoknak, de pár kellék már a helyére került, mint a színpad és a mögötte lévő kivetőtő is. Az elmúlt hónapokban sokat látott SEE MOORE felirattal igen sokat találkozhatunk, plakátokon, illetve más promóciós pódiumokon.

Talán az egyik legszembetűnőbb és meglepőbb a lentebb látható kép, mivel eddig úgy tudtuk, hogy a P20 fog Porsche Design változatot kapni, de úgy tűnik, hogy ennek a neve Huawei Mate RS lesz, tehát a Mate szériát fogja erősíteni az újdonság.

Információink szerint a Mate RS hátlapi kamerái 40 + 8 + 20 megapixelesek lesznek, vagyis a P20 Pro-hoz hasonló modulokkal fog rendelkezni, csak éppen máshogy helyezkednek majd el a lencsék mint a Pro esetében.

Közben több rövid gif is kiszivárgott, melyek a mobilok kameráinak főbb tulajdonságait láthatjuk, az elsőn a már korábban pletykaként felreppent szuper-lassítás látható.

Egy másikon a gyors felvétel tűnik fel, ennek segítségével a gyorsan mozgó tárgyak elmosódás mentesen tudjuk majd videón rögzíteni.

A következő az iPhone 8 Plus és iPhone X készülékeknél is megismert portéré mód, ami persze biztosan merőben más lesz mint az Apple termékeinél.

Végül a 3x optikai és 5x hibrid zoom sem maradt ki a sorból, ezt szintén lent láthatjuk.

A Huawei tehát egy nappal a bemutató előtt is okozott meglepetést a Mate RS-el, annak ellenére, hogy a hardverspecifikációkat már tudjuk az összes modell esetében még mindig érhetnek bennünket váratlan fordulatok.