Potyognak a betűk a Galaxy Fold-ról

galaxy-fold-cover

A Galaxy Fold újragondolt változata már elérhető egyes országok lakói számára, most viszont egy újabb hiba ütötte fel a fejét az eszközzel kapcsolatban.


Egy a napokban közzétett Twitter bejegyzés alapján úgy tűnik a Galaxy Fold kálváriája tovább folytatódik. A közösségi oldalra egy Kurby’s nevű felhasználó töltött fel képeket, amin az eszköz csuklópaneljén lévő Samsung felirat két betűje hiányzik. A múlt hónap végén Zack Nelson tesztjéből is megtudhattuk, hogy elég könnyen leszedhetők a márkajelzés betűi, mivel ezek csak matricák. Ami azért valljuk be egy 1980 dolláros telefon esetében elég nagy csalódás. A Kurby’s által Twitterre feltöltött fotón láthatjuk, hogy az “a” és “u” betű hiányzik, mellé megjegyzésként csak azt írta, hogy nagyszerű a telefon, csak közben rájött, hogy elvesztette a betűket.

A Twitteren körülnézve egyébként nem volt más forrástól származó hasonló panasz, illetve más közösségi oldalon sem számoltak be ilyenről. Egyelőre nem tudni, hogy valóban maguktól estek le a betűk, vagy külső fizikai hatásnak köszönhető a hiányuk. Egy biztos, ha valóban ilyen problémák vannak a Fold-al azt rövid időn belül meg fogjuk tudni, mivel a tulajdonosoknak valószínűleg nem igazán fogják honorálni, hogy ennyit kifizetnek egy eszközért és egy ilyen idegesítő hiba miatt romlik majd a készülék esztétikája. A Samsung még nem nyilatkozott az ügyben.

FORRÁStwitter
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.