Promóciós képeken a Samsung Galaxy Xcover 6 Pro készülék

A dél-koreai vállalat hamarosan is bemutatásra kerülő okostelefonja, a Samsung Galaxy Xcover 6 Pro készülék a napokban promóciós képeken került fel az internetre, mi pedig meg is mutatjuk nektek őket.

A Samsung strapabíró készülékei (Samsung Galaxy Xcover széria) már rég kaptak új tagot, emellett azt is ki kell emelni, hogy egy olyan termék is hiányzott a palettából, ami jóval erősebb specifikációkkal rendelkezik, mint az előd modellek.

A hamarosan hivatalosan bemutatásra kerülő Samsung Galaxy Xcover 6 Pro készülék, viszont úgy tűnik, hogy most be fogja tölteni az űrt az eddig megjelent szivárgások szerint.

A pontos bemutatási dátum a forrás szerint, 2022 július 13-ra esik, ami szinte biztos is, hiszen szinte már mindent tudunk a készülékről, emellett egy neves szivárogtató által már a készülékről szóló promóciós anyagok is kiszivárogtak az internetre.

A képek szemléltetik, hogy ez lesz az első készülék a szériában, ami 5G támogatottsággal fog rendelkezni, emellett természetesen megmarad a víz és porállósági tanúsítvány is, mindemellett már az is kiderült, hogy az akkumulátor itt még cserélhető lesz, nem lesz teljesen beépítve a készülékházba. Az még egyelőre nincs letisztázva, hogy csak cégeknek lesz megvásárolható a készülék, vagy magánszemélyként is elérhető lesz.


Forrás