Promóciós videó fedi fel a Huawei P40 széria formavilágát

A Huawei P40, P40 Pro és P40 Pro Premium Edition bemutatója egyre közelebb van, már a gyártó is közzétett egy promóciós videót, amin a jövőhéten érkező modellek egyike látható.


A Huawei már készen áll a P40 mobilok március 26-án megtartandó online bemutatójára. Mint tudjuk Párizsban tartották volna a show-t, de a jelenlegi helyzet miatt online közvetítésben leplezik le a P40 szériát. A készülékekről az elmúlt időszakban már rengeteget hallottunk, de azért még mindig vannak homályos részletek. A dizájnról már eddig is sok kép kiszivárgott, ezek mellé most érkezett egy promóciós videó is amit maga a gyártó tett közzé. Azt nem tudjuk, hogy a képkockákon melyik P40 modellt láthatjuk, valamint teljes mértékben azt sem fedte fel a Huawei, hogy a videón szereplő készülék hogyan fog kinézni. Az biztos, hogy nagyon ívelt szélekkel fog rendelkezni, leginkább ez fedezhető fel a közzétett promóciós videón. Valamint a már korábban látott, a hátoldalon lévő méretes kamerasziget is feltűnik.

A videó mellé kaptunk még egy promóciós képet is, ami Evan Blass Twitteren osztott meg. Ezen a képen leginkább az láthatjuk, hogy milyen színekben lesznek elérhetők a Huawei P40 modellek. Egy picit jobban megnézve a megosztott képet szembe tűnhet, hogy azon három telefon is van, erre leginkább a vaku elhelyezkedése és a kamerák száma utal.

huawei-p40-series

Valószínűleg a bemutatóig biztosan hallunk még a kínai cég hamarosan érkező csúcsmobiljairól. Sőt a fenti videó alapján az sincs kizárva, hogy maga a gyártó szivárogtat majd ki információkat róluk.

Megmutatta erejét a Huawei P40 Pro 5G

Megvan a Huawei P40 mobilok várható európai ára