Pulzust is fog mérni az Apple következő generációs AirPods készüléke

Az amerikai vállalat hamarosan hivatalosan is bemutathatja a legújabb generációs AirPods fülhallgatóját, amiről most újabb pletykák szivárogtak ki. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

Az Apple valamikor szeptemberben vagy októberben tarthatja meg a következő nagy eseményét, ahol be fogja mutatni az iPhone 14 szériát, valamint a legújabb generációs Apple Watch okosórákat és a legújabb AirPods készüléket is.

A cég már rág frissítette az AirPods Pro sorozatot, de a legújabb hírek szerint ez idén végre megtörténhet, hiszen jöhet az Apple AirPods Pro 2 vezeték nélküli fülhallgató a piacra.

A készülék jobb hangzással fog érkezni és az aktív zajszűrés is jobb minőségű lehet majd a termékben. A töltési csatlakozó is megváltozik, hiszen USB Type-C portot fog megkapni.

A tok és a fülhallgató kialakítása szinte teljesen megegyezhet az előd modellel, csupán olyan változások lesznek állítólag, hogy a tok pulzusmérésre is képes lesz, valamint a hőmérsékletváltozást is érzékelni fogja, de nem tudni, hogy ezt hogyan fogja jelezni. Hivatalos árazásról egyelőre még nincs hír, de ha tippelnünk kellene, akkor 100.000 Ft környékén fog megjelenni a termék.


Forrás