Realme C25s – Nagy akku és 128 GB tárhely gombokért

realme

A Realme folyamatosan tör előre világszerte. Újabbnál újabb készülékeket mutatnak be. Most a Realme C25s debütált, amit gyorsan meg is vizsgálunk.

INLOCK

A kínai márka a jól megfizethető készülékeivel hívta fel magára a figyelmet, mivel olcsón kínál relatív erős telefonokat. Az új készülékük a Realme C25s, amit hivatalosan is bemutattak pár napja.

Ez a készülék durván 40.000 Ft-os áron kínál olyan specifikációkat, mint a 6000 mAh kapacitású akkumulátor és 128 GB tárhely. Nyilván felcsillant a szemünk.

Külső

A készülék egy 6,5 colos HD+ felbontású IPS LCD kijelzővel van felszerelve. A készüléken találunk ujjlenyomatolvasót és 3,5 m-es Jack bemenetet is. Anyaghasználat tekintetében meg nem nevezett üveg előlapot, műanyag keretet és hátlapot kapunk, ami ilyen árban jónak mondható.

Belső

A hardveres specifikációkat tekintve a Realme C25s készüléket egy 12 nm-en gyártott nyolcmagos MediaTek Helio G85 hajtja, ami mellé 4 GB RAM jár. A belső tárolókapacitás kétféle kivitelben létezik, van 64 GB alaptárhellyel rendelkező modell és 128 GB-os is. Ezeket tovább bővíthetjük MicroSD memóriakártyával. Szoftveres fronton Android 11 Realme 2.0 rendszert kapunk. Az akkumulátor, ahogy fentebb említettem hatalmas 6000 mAh kapacitású, amit 18W-al lehet tölteni maximális sebességgel, USB Type-C porton keresztül.

 

c25s

Kamera

Ha megnézzük a hátoldalon elhelyezkedő kamerákat, könnyen észrevehetjük, hogy ezen a készüléken is már négy kamera virít. Kapunk egy 48 MP-es főkamerát, egy 13 MP-es ultraszéles látószögű kamerát, egy 2 MP-es makró és szintén 2 MP-es mélység szenzort.  Az előlapon pedig egy 8 MP-es szelfikamera szerepel.

Elérhetőség

A Realme C25s szürke és kék színben lesz elérhető. Hivatalos magyarországi árazásról és megjelenésről, egyelőre nincs hír.

Forrás