Rekordot döntött AnTuTu-n a Lenovo Z5 Pro GT

írta: Robi

A Lenovo decemberben meglepetésként érkező mobilja már korábban is megmutatta erejét, de ezúttal még magát is túlszárnyalta az AnTuTu tesztjén.


A Lenovo Z5s bemutatóján meglepetésként érkező Z5 Pro GT az első Snapdragon 855 processzorral rendelkező mobiltelefon volt. A készülék többféle memóriakiosztással is érkezett, a csúcskategóriás változat 12 GB RAM-al és 256 GB tárolóval rendelkezik, de úgy tűnik, hogy a 8/128 GB-os modell is nagyon meggyőző eredményeket képes produkálni. Legalábbis erről árulkodik egy a napokban lefuttatott AnTuTu teszt, melyen 371.273 pontot sikerült összeszedni a “gyengébb” Z5 Pro GT-nek.

Ezzel a pontszámmal sikerült a Lenovo Z5 Pro GT-nek a legtöbb Kirin 980 lapkával rendelkező mobiltelefont maga mögé utasítania, így a legmagasabb pontszámot tudhatja magáénak. Az eszköz egyébként az Oppo Find X-hez és a Honor Magic 2-höz hasonló csúszkás kialakítással rendelkezik, ami a bivalyerős teljesítmény mellett gyönyörű dizájnt is ad a csúcsmobilnak.

forrás: gizmochina

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.