Rekordot döntött az első értékesítési napon a Honor 9X

Épp, hogy elérhetővé vált a Honor 9X, máris bezsebelt magának egy elismerést az idei évre.


Talán még a Honor-nál sem gondolták volna, hogy a Honor 9X annyira népszerű lesz, hogy egy nap leforgása alatt 300.000 darab találjon belőle gazdára. A Honor egy Weibo posztban emlékezett meg erről. Természetesen ez a szám a bolti és online értékesítések együttesének köszönhető. A 300.000 eladott darabbal 2019-ben több kínai webáruház (Tmall, Jingdong, Suning) eddigi egyetlen napos eladási rekordját döntötte meg.

honor-9x

A Honor 9X hardver specifikációit tekintve közel áll a csúcsmobilokhoz, ezt pedig leginkább a benne lévő 7 nanométeres Snapdragon 810 lapkának köszönheti. 6,59 hüvelykes Full HD+ felbontású kijelzőjének képernyő/test aránya 92 százalékos. A 9X hátlapjára 48+2 megapixeles kamera duót kapott, a szelfik készítéséért pedig egy 16 megapixeles motorikusan felemelkedő kamera felel. A memóriakiosztást tekintve több változat is rendelkezésre áll a Honor 9X-ből, az alapmodell 4/64 GB-os, ezen kívül 6/64 és 6/128 GB-os variánsok is forgalomba kerültek. A 9X mellett, egy erősebb készülék is debütált Honor 9X Pro néven. Ennek hátlapján eggyel több kamerát találunk, és 8/256 GB-os változatban is beszerezhető, értékesítése augusztus 9-től kezdődik.

FORRÁSgizchina
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.