Render képeken a Google Pixel 6a

pixel 6a

A Google nemrég mutatta be hivatalosan a legújabb csúcs szériás okostelefonjait, aminek úgy tűnik, hogy hamarosan érkezhet az olcsóbb kiadása a Google Pixel 6a.

crypto50

A Google az idén belehúzott az okostelefon piacon, hiszen egy új generációs lapkakészlettel felszerelt csúcssorozatot dobott a piacra, amit megnövelt gyártási kapacitással és kiemelkedő specifikációkkal dobott piacra, mindemellett a dizájn is egyedülálló és összetéveszthetetlen. Ez a Google Pixel 6 és Google Pixel 6 Pro készülék.

A szivárgások szerint úgy tűnik, hogy hamarosan megérkezhet ennek a sorozatnak a következő tagja, hiszen a cég már dolgozik a Google Pixel 6a készüléken, ami egy középkategóriás kompakt okostelefon lesz a hírek szerint.

pixel 6a

A render képek azt mutatják, hogy a dizájn megegyezhet a Google Pixel 6 sorozatéval, a hátlapi dizájn azonos lehet, emellett az előlapon is egy Infinity-O kivágásban találhatjuk meg a szelfi kamerát. A kijelző egy 6,2 colos FHD+ felbontású OLED panel lesz ami minden bizonnyal megkapja majd a 120 Hz-es kijelző képfrissítést.

Hardveres fronton vagy Snapdragon 778G dolgozik a készülékben vagy a saját fejlesztésű Google Tensor Soc, 6 GB vagy 8 GB RAM és 128 GB belső tárhely társaságában. A kiszivárgott adatok szerint a főkamera egy 50 MP felbontású ISOCELL GN1 kamera lehet, amit a Samsung dobott a piacra.

A képek alapján az látható, hogy már itt is eltűnik a 3,5 mm-es Jack csatlakozó, ami a sorozatban az első ilyen modell lesz. Szoftveresen Android 12-vel dobhatják piacra a készüléket és a Google 3 év szoftveres támogatottságot ígérhet a vásárlóknak. Hivatalos megjelenésről és árazásról egyelőre nincs hír.

Forrás