Render képeken a Samsung Galaxy Watch 5 sorozat

A dél-koreai vállalat hamarosan hivatalosan is bemutathatja legújabb okosóráit, amit már render képeken is megtekinthetünk. Mutatjuk, hogy mit tudunk a Samsung Galaxy Watch 5 sorozatról.

A Samsung tavaly nagyot változtatott okosóráinál, hiszen lecserélte a Tizen OS rendszert, a Google által készített Wear OS rendszerre, így számos lehetőség nyílt ki a felhasználók előtt. Ilyen például a Google Térkép vagy épp a Google Pay használata az okosórákon.

A Samsung Galaxy Watch 4 sorozat kétféle kivitelben kapható: van egy sima és egy Classic kiadás is. Utóbbi termékek ezzel az elnevezéssel nem fognak megjelenni a Samsung Galaxy Watch 5 sorozatban, hiszen ezt lecserélik Pro névre.

Arról is lehetett már olvasni, hogy a lünetta is eltűnhet majd a cég okosóráiról, de a most megjelent render képek nem ezt mutatják.

Ha megnézzük, akkor nagyon hasonlíthat majd az előd szériára az új sorozat, hiszen megmaradhat a mostani lekerekítés és dizájnvonal is. A Samsung Galaxy Watch 5 órák 40 mm-es és 44 mm-es kiadásban lesznek majd megvásárolhatóak, míg a Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45 mm-es lesz. Utóbbi a rozsdamentes acél helyett titán keretet kaphat meg, ami még vonzóbb lehet azok számára, akik prémium okosórát keresnek.


Forrás