Renderkép és videó is érkezett az összecsukható iPhone-ról

Ha minden igaz, még egy kicsit odébb van az összecsukható iPhone bemutatója, de most rendervideó és kép is érkezett a telefonról, valamint több érdekes hír is.

Az elmúlt hónapokban már sokadjára haltunk arról, hogy az Apple egy összecsukható telefonon dolgozik. A legfrissebb jelentés szerint azonban legkorábban csak 2023-ban érkezhet meg a telefon. Jon Prosser azonban teljesen másként gondolja a dolgot, információi szerint ugyanis az Apple már kész van a telefon formavilágával és állítólag a megszokottól eltérő lesz ennek az eszköznek a bevezetési stratégiája.

Prosser szerint az Apple nem egy összecsukható táblagépet szeretne kiadni, hanem egy “kagyló” telefont dobnának piacra, ebből adódóan nem olyan nagy méretű eszközre kell számítanunk. Prosser megosztotta, hogy forrásai szerint ez az miatt van mert az Apple-nek az a célja, hogy a többi iPhone-hoz hasonlóan többféle színben dobja piacra a modellt. Ez azért elsőre így elég furcsán hangzik, mivel a nagyobb méret ilyen miatt nem lehetne akadály. Ha nagyobb lenne a telefon az már súrolná az iOS és az iPadOS határát. Valamint gyaníthatóan elsőre egy kisebb összecsukható telefonnal “törnének be” a piacra, majd később jöhetnének a nagyobb változatok is.

foldable-iphone

Még érdekesebb felvetés a forrástól, hogy szerinte az Apple egy olcsó összecsukható telefont szeretne forgalomba hozni. Ebből adódóan az ára 1499 dollár lesz. Ami annak tekintetében, hogy a jelenlegi iPhone csúcsmodell pillanatnyilag 1399 dollárba kerül valóban egy olcsó ár lenne. Viszont a bemutatóig még sok minden változhat, így nem vennénk rá mérget, hogy jövőre vagy az után tényleg úgy történnek majd a dolgok mint ahogy azt a forrás állítja.

Ez is érdekelhet:

Ha most veszel bitcoint, Teslát is nyerhetsz