Rendervideón a következő iPhone-ok egyike

Már többször is lehetett hallani, hogy az iPhone XS utódja három kamerával fog rendelkezni, renderképet is láthattunk a mobilról, mondjuk a forrás nem volt hivatalos. Most érkezett egy render videó is, amit állítólag a hiteles CAD file alapján alkottak meg.


Ezen is visszaköszön a hátlapi három modul és sajnos a meglehetősen méretes négyzet alakú kamerasziget is. A gyártó által használt öntvényformáról is láthattunk már kémfotót, ami szintén erről a dizájnról árulkodott. Nagyon úgy néz ki tehát, hogy az idei iPhone-ok közül kettő valóban ezt a külsőt kapja. A hátlapon lévő furcsa kialakítást meg lehet szokni, ez is olyan lesz mint a szenzorsziget, lesz akinek bejön és lesz akinek nem.

Ha már így áttértünk a notch-ra úgy tűnik ezen nem változtattak az Apple-nél. Ugyan olyan méretes darab mint az iPhone X bemutatásakor, annak ellenére, hogy azóta már két év eltelt. A felvételen lévő masinát állítólag iPhone XI-nek fogják hívni, de lehetett már hallani az iPhone 2019 és iPhone 11 megnevezésekről is. A forrás szerint 5,8 hüvelykes AMOLED kijelzőt fog kapni majd az eszköz akárcsak elődje.

Apró méretbeli eltérésre lehet számítani az előző generációhoz képest, az iPhone XI várhatóan 143,9 x 71,4 x 7,8 milliméteres dimenziókkal fog rendelkezni. Az újdonságot lighting porton keresztül tudjuk majd tölteni, úgy tűnik az USB C csatlakozóra még várni kell. Akárcsak az elmúlt években most is szeptemberben érkeznek a cupertinoi cég mobiljai. Idén is három modellel lehet kalkulálni, az iPhone XI és az iPhone XI Max mellett az XS folytatása talán iPhone XE néven fog piacra kerülni.