Rengeteg Xiaomi Redmi K50 okostelefon talált gazdára 5 perc alatt

xiaomi

A kínai vállalat a napokban mutatta be a Xiaomi Redmi K50 széria legújabb tagjait, amiket már meg is lehetett vásárolni, ám igen hamar elfogyott a készlet.

crypto50

A Xiaomi Redmi K50 széria, a napokban bővült ki a Xiaomi Redmi K50 és Xiaomi Redmi K50 Pro készülékkel, amiket a napokban már meg is lehetett vásárolni egy kis ideig, hiszen nagyon hamar elfogyott a készlet.

Hivatalos megerősítések szerint, 5 perc alatt, összesen 330.000 darab készüléket rendeltek meg a felhasználók Kínában.

A forrás kiemeli, hogy a sorozat tagjai a tavalyi árakhoz képest -10%-os áron kerültek értékesítésre, annak ellenére, hogy jobb specifikációkkal rendelkeznek. A következő értékesítése a termékeknek, a tervek szerint, jövőhét kedden lesz Kínában. Valószínűleg a termékek továbbra is specifikusan erre a régióra készülnek, csak úgy, mint az előd modelleknél.

Nem véletlen, hogy ennyien megvásárolták a készülékeket, hiszen nagyon jó áron kerültek értékesítésre, a konkurencia termékeihez képest. Persze ez sem rossz eredmény, de itt azért azt érdemes mindig megjegyezni, hogy olyan cégeknél, mint a Samsung vagy az Apple nagyobb árértékben kínálja termékeit és az előrendelési időszakokban ott is fel szoktak mutatni ilyen számokat.


Forrás