Rengeteget késhet az iPhone 14 gyártása a koronavírus miatt

A legújabb jelentések szerint az iPhone 14 sorozat több hetet is késhet a koronavírus járvány hatására. Mutatjuk, hogy ez miben változtatja meg a megjelenés időpontját.

crypto50

Az Apple az eddigi tervek szerint, valamikor ősszel dobhatja majd piacra az iPhone 14-es sorozatot, ami több változást is hozhat magával. Ilyen a notch eltűnése a Pro verziókról. A kiszivárgott render képek szerint itt lyukasztott szelfi kamerát kapnak majd a felhasználók, így még nagyobb kijelző felület áll majd rendelkezésre.

Továbbá a kamerák is tovább fejlődhetnek, itt is leginkább a Pro variánsoknál. Az eddig megszokott 12 MP felbontású szenzort egy 48 MP felbontású lencsére cseréltek, így még nagyobb felbontásban lehet majd fotózni.

14 pro

Megszokhattuk már azt is, hogy hardveresen is minden évben megkapjuk a legújabb Apple Bionic lapkát, de ez idén változhat és csak a Pro variánsnál találkozhatunk csak az Apple A16 Binoic chippel, a többi verzió pedig a most is futó lapkával lesz felszerelve.

Már olvashattunk arról, hogy sokat fog drágulni az új széria, most pedig arról érkeztek jelentések, hogy a koronavírus helyzet alakulása miatt, heteket késhet a gyártás. Ez pedig az amerikai vállalatnak 8 milliárd dollárba is kerülhet.


Forrás