Részletek az Oppo Find X6 Pro okostelefonról

A kínai vállalat hamarosan bemutathatja a legújabb generációs csúcskészülékét, amiről most újabb részletek szivárogtak ki. Mutatjuk, hogy mit fog tudni az Oppo Find X6 Pro.

Az Oppo az idei évben nagyot mutatott az Oppo Find X5 Pro okostelefonnal, ugyanis a termék nagyon jó fotós képességekkel rendelkezik, valamint hardveresen fronton is a legmagasabb minőséget képviseli.

Igaz el is kérik az árát, ugyanis durván 600.000 Ft-os áron nyitott. Az utód modell árazásáról egyelőre még nincs információ, de valószínűleg ez is ebbe a kategóriába fog megérkezni.

 

Az Oppo Find X6 Pro a forrás szerint valamikor az év első negyedévében kerülhet majd bemutatásra a kínai piacon, a nyáron pedig elérhet majd a globális piacra is. Az szinte biztos, hogy hardveresen egy Snapdragon 8Gen2 SoC fog benne dolgozni, ami szinte természetesnek mondható.

A napokban megjelent szivárgás miatt azt is megtudhattuk, hogy a terméken a főkamera egy 50 MP-es Sony IMX989 1 hüvelykes szenzor lesz, ugyan az, mint ami a Xiaomi 12S Ultra készülékben található meg. Ebből kiindulva a képminőség mindenképpen magas minőségű lesz. A telefotó is egy Sony lencse lesz, vagy a Sony IMX766 vagy a Sony IMX890, ami 3X optikai zoom-al fog rendelkezni.


Forrás