Revolut: Pénzt és ingyenes kártyát kapsz ha most regisztrálsz

Újra él a Revolut akciója és most teljesen ingyen kapod meg az első fizikai kártyádat, ami mellé jár 2222 forint is, ezt arra költöd amire akarod. Persze nem a pénz a lényeg, hanem az alkalmazás, ami rengeteg dologban fogja megkönnyíteni az életet és sokkal átláthatóbbá teszi a pénzügyeket.


A fintech cégek egyre csak terjednek, aki benne van a témában biztosan hallott már a Monese-ről, a Curve-ról a TransferGo-ról, az N26-ról vagy a Revolut-ról. Utóbbi 100 milliárd forintos tőkeinjekción van túl és most meghódítaná a piacot. Az eddigi infók alapján nagyon jó úton haladnak, jövő év végére akár a 15 milliós ügyfélbázist is elérhetik. A Revolut nem egy bank, nincsenek fiókjai, a pénzünket pedig a brit Lloyds és Barclays bankok kezelik. Ha regisztrálsz, kérhetsz egy saját kártyát, ami itthon és külföldön is használható fizetésre, kedvezményes valutaváltásra, sőt akár kriptodevizával vagy részvényekkel is kereskedhetsz.

Ehhez meghívóval kell regisztrálni, csak így jár az ingyenes kiszállítás és az első kártyás vásárlás után a 2222 forint bónusz. A mobilapplikáción keresztül minden tevékenységet nyomon követhetünk, napi és havi limiteket állíthatunk be. Egy külön zsebben pénzt gyűjthetünk, ami a fizetéseknél az egész számokra való kerekítésekből tevődik össze. A dolog teljesen ingyenes, ha havonta nem veszel le a számládról kb. 75 ezer forintnál többet. Tökéletes megoldás lehet ha mondjuk a félretett pénzedet el szeretnéd különíteni a költőpénztől.

A Revolut és a biztonság

Talán mondanom sem kell, hogy a rendszer teljesen biztonságos, PIN kódot és ujjlenyomatot is beállíthatunk, ezeket minden fizetésnél és alkalmazás elindításnál meg kell adnunk. Külön pozitívum, hogy a kártya PIN kódját a regisztrációnál mi adjuk meg. Mindenféle extra költség nélkül szabadon, egy gombnyomásra inaktiválhatod, vagy aktiválhatod a kártyát. Helyfüggő biztonsági funkciót kapcsolhatsz be, kikapcsolhatod a mágnescsík vagy a paypass funkciót, de letilthatod a bankautomatából történő készpénzfelvételt vagy a kártyás vásárlást is. Revolut kártyádat már az Apple Pay-hez is tudod társítani, függetlenül attól, hol bankolsz. Külföldi utazásoknál és online rendelésnél (Gearbest, Banggood, eBay) is érdemes használni, mert ha átvertek, tudsz reklamálni.

Mit kell tudnod a Revolut-ról?

  • Nincs éves kártyadíj, és a virtuális kártya is teljesen ingyenes
  • Az első kártyád kiszállítása Magyarországra ingyenes, ha meghívóval regisztrálsz
  • A kártya feltöltése átutalással, betéti kártyával és hitelkártyával ingyenes
  • Pénzküldési díj nincs
  • A készpénz felvétel díja 75 ezer forintig összegig ingyenes, felette már 2 százalékot zsebre tesz a Revolut.
  • A pénzváltás díja 6000 euróig minden hónapban egy alkalommal ingyenes
  • Összesen 29 fiat pénznemben tudunk középárfolyamon váltani
  • Rengeteg biztonsági beállítás van, így teljes mértékben kizárható a visszaélések esélye
  • Egyszerűen nyomon követheted pénzügyeidet, napi és havi limitet állíthatsz be
  • Részvényekkel és kriptodevizával való kereskedés soha nem volt ilyen egyszerű

Vannak fizetős csomagok is

Az ingyenes standard kártya színe lilás-rózsaszín, ha valaki ennél menőbb árnyalatokat szeretne, onnantól már fizetni kell. Akinek kevés lenne a havi kb. 200 eurós levehető összeg, a Premium vagy Metal csomagok közül is választhat. Előbbi 2500 forintba kerül havonta, és 150 ezer forintig tudunk bankautomatából pénzt felvenni ingyenesen.

A Metal már 4200 forintba kerül, és itt 220 ezer forint az ingyenesen levehető összeg havonta. Ezt már a nagypályásoknak ajánlják, itt tudsz kriptodevizával kereskedni. Napi, heti és havi statisztikákat láthatsz az árfolyamról és beállíthatod, hogy mekkora összegnél adja el vagy vegye meg a rendszer az általad választott értékpapírt vagy kriptodevizát.

A Regisztráció menete

Meghívóval nagyjából egy perc alatt tudsz ingyenes Revolut kártyát igényelni, ami mellé 2222 forint költőpénzt is kapsz, az első vásárlás után. A regisztráció rém egyszerű, erre a linkre kattintva meg kell adnod a telefonszámodat, majd letölteni az alkalmazást a Google Play-ből vagy az App Store-ból.

Az applikáción belül meg kell adni a neved, email címed és a címet ahová a kártyát kéred. Végezetül fel kell töltened a Revolut kártyádra 3500 forintot, ez a tiéd marad, arra költöd majd amire akarod. Igazolnod kell magad valamilyen okmánnyal, ez már a sportfogadási oldalak többségénél is játszik. Ha valaki elakadt volna a regisztráció során, itt egy rövid videó, ami a segítségére lehet.