Rövid promóciós videót kapott a Huawei Mate 30 RS

Egy elég rövid 16 másodperces promóciós videó érkezett a várhatóan szeptember 19-én bemutatkozó limitált szériás Huawei Mate 30 RS-hez.

REVO2A Huawei Mate 30 széria bemutatója szeptember 19-én esedékes. Mint tudjuk ezúttal is több készülékről van szó. Ezek közül most a limitált szériás Mate 30 RS-hez érkezett egy rövid videó. Richard Yu a Huawei fogyasztói üzletágának vezetője már megerősítette az RS érkezését és láthatóan a hátlap nem a megszokott lesz, erről árulkodnak egyébként a korábban kiszivárgott képek is.

A videó megerősíti azt, ami a nemrég napvilágot látott képeken is feltűnt, a Mate 30 RS hátlapján egy négyzet alakú üvegfelület kap majd helyet, ekörül egy bőr hatású borítás lesz. A hardverspecifikációkat tekintve biztosra vehetjük a Kirin 990 vagy Kirin 990 5G lapkát és azt, hogy akár 12 GB RAM is kerülhet az eszközbe. Az biztos, hogy tudásban ez lesz a legütősebb az összes Mate 30 változat közül. A tárhelyet tekintve 512 GB-os belső tárolóra biztosan számíthatunk, de az sincs kizárva, hogy akár 1 TB-os tárolóval jön az RS. Hátlapján pedig a Mate 30 Pro-hoz hasonlóan négy kamerát fogunk találni.

Mate_30_RS_2

A Huawei egyébként már több éve rendszeresen piacra dobja ezt a szériát. Természetesen a hátlapon lévő Porsche Design logót meg kell fizetni, ez pedig a kínai cég egyik legdrágább telefonjává teszi az RS szériát.