Rövid videók mutatják be az iPhone 11 Pro legjobb tulajdonságait

A legtöbb országban tegnap óta már előrendelhető az iPhone 11 széria, ezzel egyidejűleg be is indult az Apple marketinggépezete.

REVO2

Az előrendelési időszakkal szinkronban jelentek meg a legújabb promóciós videók melyeken az iPhone 11 Pro tűnik fel. Már a bemutató során elhangzott, hogy egy nagyon strapabíró üveg borítást kapott az eszköz, ezt most le is tesztelte nekünk a cupertinoi cég. A képkockákon egy szélcsatornába elhelyezett iPhone 11 Pro-t látunk aminek különböző tárgyak repülnek neki a gyerekjátékoktól elkezdve, az ételeken, jégkockákon át, és láthatóan sérülést nem okoznak a készüléknek. Ettől függetlenül azért kíváncsian várjuk JerryRigEverything tesztjét is, hogy azon miképp szerepel majd a mobil.

A másik videón a vadonatúj hármas kamerarendszert mutatják be. Az iPhone 11 Pro három darab 12 megapixeles kamerát kapott. Ezek közül az egyik telefontó szenzor a másik kettő pedig egy széles és egy ultra széles látószögű kamera. A videón szemléltetik, hogy melyik modullal milyen képet készíthetünk, illetve megnézhetjük azt is, hogy éjszakai módban milyen képet képes készíteni az újdonság.

Az iPhone 11 széria ára ezúttal is elég zsebbenyúlós történet lett. Ha kíváncsi vagy az árakra itt tudsz tájékozódni. Az új modellek szeptember 20-tól lesznek elérhetőek.

FORRÁSyoutube
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.