Rövid videón a hajlítható kijelzős Moto RAZR 2019

A Moto RAZR 2019 az idei év egyik legérdekesebb készülékének tűnik. Számtalan pletykát lehetett már hallani különleges hajlítható mobilról, de a bemutató időpontjáról még mindig nem jött semmi hír.


A tervek szerint az egyik valaha volt legnépszerűbb Motorola telefon a RAZR V3 kapna egy teljesen újragondolt, a mai trendeknek megfelelő külsőt. A kagyló kialakítás marad, a fizikai gombokat kijelzőre cserélik, és az egész mobil belső része egy 6,2 hüvelykes 876 x 2142 pixel felbontású hajlítható OLED panel. A másodlagos megjelenítő is marad és elég nagy szerepet kap, mivel a készüléken állítólag egyetlen kamera lesz, így a szelfik készítésénél mindenképp szükség van rá.A 600 x 800 képpontos kijelzőhöz több alkalmazás is hozzáfér majd és különböző értesítések bukkannak fel rajta. A Moto RAZR 2019 várható funkcióiról már szivárogtak ki infók, köszönhetően az XDA-nak. Nagy meglepetésre a motorháztető alá állítólag csak Snapdragon 710 lapkakészlet és Adreno 616 grafikai gyorsító kerül, 4/64 és 6/128 GB belső memória társaságában. Főként az akkumulátor sínyli meg ezt a kialakítást, úgy tudni a telep csak 2730 millaperórás, ez csupán egy napos üzemidőt garantál, de a gyorstöltés nem fog hiányozni a repertoárból.

Állítólag “az árral nem szállnának el” legalábbis hajlítható telefonhoz képest. A Galaxy Fold és a Huawei Mate X közel 2000 dollárba kerül, de ezt a kis masinát ha minden igaz, körülbelül 1500 dollárért fogják majd árulni. Ez az infó nem hivatalos és hiába a hajlékony kijelző még ez is soknak mondható érte. Minket mondjuk ez már nem nagyon érint, nálunk sajnos biztos nem lehet majd beszerezni a Moto RAZR 2019-et. A készülékről készült egy rövid rendervideó, amit feltöltöttek weibo-ra, az elképzelés nem rossz, várhatóan a végleges modell is hasonló lesz.