Sajtófotókon a Lenovo Legion Pro

Hónapok óta várjuk a Lenovo első gamer telefonját, ami a PC-s és a laptop sorozathoz hasonlóan Legion néven fog érkezni. Néhány napja felröppent a hír, hogy a Pro variáns is jöhet, erről került elő most pár darab egész jó minőségű sajtókép.

Kiderül az is, hogy a Legion oldalán lévő szelfikamera 20 megapixeles lesz és négy darab nyílás is került az eszközre a megfelelő hűtés érdekében. A felvételek a JD.com-on és a Lenovo hivatalos weboldalán is megjelentek, így nincs kétség azok hitelességét illetően.

A sztereó hangszóró egy gamer telefon esetében elengedhetetlen, nem hiányzik a Legion repertoárjából sem. Amit érdemes még megemlíteni az a Snapdragon 865+ rendszerchip, ami jelenleg a legerősebb lapka a piacon. Ezzel jön a szintén július 22-én megjelenő ROG Phone 3 is. Valószínűleg a Lenovo és az Asus is megpróbálja elsütni, hogy az ő mobiljuk az első ezzel a chipset-tel a piacon. A Legion 144 Hz-es képernyő-frissítési frekvenciával érkezik és támogatott lesz a 90W-os kábeles gyorstöltés, tehát tényleg egy ízig vérig gamer mobilról van szó.

A rossz hír az, hogy a nemzetközi megjelenésről egyelőre semmi hírt nem kaptunk, mivel a ROG 3 világszerte beszerezhető lesz ezért ha nem akar lemaradni a konkurenciától a Lenovo mindenképp érdemes a globális piacot is megcélozni nekik.