Sajtófotón a fekete LG G7 ThinQ

Már láthattuk minden színváltozatát az LG hamarosan érkező csúcsmobiljának a G7 ThinQ-nak, most pedig egy szép nagyméretű kép érkezett az újdonságról.


A napokon belül bemutatkozó LG G7 ThinQ valószínűleg már nem fog meglepetést okozni senkinek, mivel a hardverspecifikációk már korábban kiszivárogtak, illetve a dizájnt is láthattuk. Az eddigiek alapján 6,1 hüvelykes megjelenítővel, Snapdragon 845 processzorral, 4/64 GB és 6/128 GB memóriakiosztással fog érkezni a csúcsmobil. Külsőleg pedig a mostanában igen trendi kávamentes kialakítást kapta, a kijelző tetején notch-al, amit szoftveresen bármikor eltüntethetünk.

A most kiszivárgott képet a mindig megbízható forrásokból dolgozó Even Blass-nak köszönhetjük, aki szokás szerint Twitter oldalán posztolt a mobilról. Láthatóan semmi sem változott, az ujjlenyomat olvasó továbbra is maradt a hátlapon, mely alatt az eszköz logója helyezkedik el. A G7 nagyon jól néz ki, remélhetőleg sokat értékesít belőle a kisebb dél-koreai gyártó, mostanában nem igazán fut nekik a szekér a mobilos részlegen.