Sajtóképeken tűnt fel a Huawei Mate 20 Lite!

írta: odinsann

Egyenlőre kicsit várunk kell még a Huawei Mate 20 sorozat bemutatójáig, az ősszel érkező széria több készüléket is tartogat számunkra, azonban a Lite változatról már mondhatjuk, hogy részben lehullott a lepel.


Eddigi információink szerint a Mate 20 Lite a Huawei P Smart+ vagy Nova 3-ban is lévő Kirin 710 lapkát fogja megkapni és állítólag 6 GB RAM lesz benne. A mobil hátlapján 20 + 2 megapixeles kamerák kapnak helyet, előlapján ugyancsak két modul található, ezek 24 + 2 megapixelesek lesznek.

A Mate 20 Lite már felbukkant a TENAA oldalán is, most pedig sajtóképek szivárogtak ki az újdonságról. Mivel akkoriban egy fekete színű variánsról sötét kijelzővel láttunk fotókat így kétséget kizáróan nem lehetett róla meggyőződni, hogy szenzorszigettel fog-e rendelkezni, de a most frissen kiszivárgott képek alapján úgy tűnik, hogy a Lite változatból sem hagyja ki a notch-ot Huawei.

A  sajtófotók megbízható forrásból származnak, így mondhatjuk, hogy biztosra vehető ez a dizájn. A bemutató pontos időpontja egyenlőre még nem tisztázott, de a pletykák szerint az erős felső-középkategóriás telefonért több mint 400 eurót is elkérhetnek majd.

forrás: gsmarena