Samsungosok figyelem, érkezik a Good Lock!

A Samsung leghatékonyabb testreszabási alkalmazása érkezik a Play Store-ba! – A Good Lock

Olvasási idő kb 1-2 perc!

 

 

Röviden

  • A Good Lock már néhány országban elérhető így szélesebb körben folytatódhatott a tesztelés
  • A Samsung elérhetővé tette a One Hand Operation+ alkalmazást is.

A Good Lock röviden azért nagy frissítés, mert, ahogy a későbbi videóban is látható már a zárolási képernyő megjelenítésére is sok verzió van és akkor még az óráról meg a widgetekről nem beszéltünk, szinte végtelen variáció szerint személyre szabható, ami nem baj, mert a telefonok meg tök egyformán néznek ki.

Hosszabban

Ha felső kategóriás Samsung telefonod van, akkor szinte biztosan találkoztál a már a Good Lock különböző verzióival, amik még személyre szabhatóbbá így még személyesebbé tehetik a telefonod. A Good Lock egyelőre csak a Samsung Galaxy Store-ban elérhető néhány országban de most megjelenik majd a Google Play Store kínálatában is.

Az alkalmazás első körben a korábban említett néhány országban jelent meg a Google Play Store-ban pl az Egyesült Arab Emírségekben ( UAE magyarul EAE) és Indiában. Várhatóan a következő hetekben még több országban így Magyarországon is elérhető lesz.

A One Hand Operation+-on belül, aminek egyébként a fő tulajdonsága, hogy támogatja az egykezes használatot és gesztusokat, már elérhető a Kamera Asszisztens, Home up, Lockstar és így tovább.

Az aktív Good Lock használóknak várhatóan hamarosan frissülni fog a mindene is a Play Store-on keresztül, akik viszont a jövőben találkoznak majd vele a Galaxy telefonokon keresztül, azok a felhasználók a remények szerint már közvetlenül a Google Play Store ból tölthetik majd le.

A Good Lock frissítés

 

A One UI 6.1-en keresztül érkeztek néhány frissítés a Good Lockhoz, többek között:

  • Méretezhető app ikon
  • Rendszerszintű finder kereső (kicsit apple szagúnak hangzik) egy lefelé suhintással (igen, ez pont olyan, mint a Finder az iOS-en.)
  • Új témák, hátterek és még sok más

 

Bízunk benne, hogy hamarosan a magyar Androis felhasználók is kivehetik a részüket a Good Lockból végtelen tárházából, addig is itt egy videó: ide kattints

 

További kellemes időtöltést kívánunk minden kedves olvasónknak!

MEGOSZTÁS