Snapdragon 888-as lapkával érkezhet az új Honor csúcsmobil

A Honor már a Huawei-től teljesen függetlenül, már csak újra a telefonokra koncentrálva kezdhette meg az idei évet, hiszen a cég eladásával a Honor újra visszatérhet a versenybe, hiszen George Zhao, a cég ügyvezetője szerint az új Honor készülékek a jövőben Google támogatással jöhetnek majd. Ezen felül újra kereskedhetnek az olyan nagy amerikai cégekkel is mint például a Quacolmm.

Kínai források szerint az a telefon, ami az új csúcskategóriás lapkakészlettel érkezhet a Honor Magic sorozat tagja lehet majd. A telefon júliusban érkezhet majd a piacra. Azért nem előbb, mert hatalmas a kereslet a Snapdragon 888-as lapkakészletre és a gyártó nem tud nagyobb mennyiséget gyártani.

Snapdragon-888-cover

Emellett a félvezetőgyártásnál is akadoznak a műveletek. Mindenesetre kíváncsian várjuk az új telefont, hogy mit is tudhat vagy milyen készülék jelenhet meg a Magic sorozatban, hiszen voltak olyan szivárogtatások, amik arról szóltak, hogy a Honor Magic sorozat a jövőben különböző újdonságokat fog bemutatni. Ilyen lehet például az a készülék, amit a vállalat Honor Magic X néven jegyeztetett be, ami a hírek szerint egy összecsukható kijelzőjű telefon lehet majd.