Snapdragon 888 Plus processzorral jön a követező Honor csúcsmobil

A Honor megerősítette, hogy a közeljövőben az egyik mobiljukban a ma bemutatott Snapdragon 888 Plus processzor fog helyet kapni.

INLOCK

A Qualcomm ma mutatta be a Snapdragon 888 Plus lapkakészletet és számos okostelefon gyártó már meg is erősítette, hogy az ő készülékeikben is megtalálható lesz az újdonsült csúcsprocesszor. Ennek köszönhetően kiderült az is, hogy a Honor is készül egy ilyen lapkával ellátott mobiltelefon bemutatására. Ez egy hatalmas lépést jelent a Huawei-től független márka fejlődését illetően. Valószínűleg a legtöbben már tudják, hogy a Huawei tavaly év végén eladta az egész Honor brand-et, ami leginkább az amerikai szankcióknak és az ennek köszönhető hardverhiánynak volt köszönhető. Viszont az új tulajdonosra nem vonatkoznak az Egyesült Államok szigorításai, így kereskedhet amerikai cégekkel. Ebből adódóan a Google Szolgáltatások is elérhetők a Honor mobiljaira.

Fang Fei asszony a Honor termékcsaládokért felelős elnöke el is árulta, hogy az új Snapdragon 888 Plus processzor melyik készülékükben lesz elérhető. Mivel a Honor 50-es sorozatot nemrég mutatták be, így kénytelenek voltak választani egy másik zászlóshajót, ami nem lesz más mint a Honor Magic 3. Ebbe a termékcsaládba utoljára 2019 márciusában érkezett modell, Honor Magic 2 3D néven, amit az alap Honor Magic 2 előzött meg még 2018 októberében.

A Honornál egyetértenek abban, hogy a Snapdragon 888 Plus processzor AI teljesítménye iparágvezető lesz a piacon és ennek köszönhetően lehetőségük lesz egy olyan mobilt teremteni ami a legigényesebb felhasználók igényeit is képes lesz kiegészíteni. A fenti hír pontosan két héttel azután érkezett amikor a Honor hivatalosan is megerősítette, hogy visszatérnek a Google Szolgáltatások mobiljaikra. A Honor Magic 3 érkezésével kapcsolatban más egyebet nem árultak el, tehát azt még nem tudjuk mikorra várhatjuk.

 

Forrás