Sokat netezel? Keress pénzt a Brave-el!

Fura, de manapság már úgy is lehet egy kis pénzt keresni, ha otthon a szobában ülve kedvenc weboldalainkat nézegetjük. Ehhez persze nem a Chrome-nak, nem a Firefox-nak és nem is az Edge-nek kell futni a számítógépen vagy a mobilon, hanem egy itthon kevésbé ismert böngészőre, a Brave-re van szükség. 

gearbest_banner_Redmi_9a

A Mozilla egykori vezetője, Brendan Eich egy teljesen új koncepciót gondolt ki saját projectéhez. Nagyon új dologba nem vágott bele, maradt a webböngészők területén, neki köszönhetjük a Brave-et, ami saját hirdetési platformot kínál. A modell lényege, hogy a hirdetők, a hirdetésekre kattintó felhasználók és a tartalomgyártók is jól járjanak. Így született meg a BAT (Basic Attention Token), ami lényegében egy kriptopénz, ezt kapjuk ha rákattintunk egy Brave-es hirdetésre.

Egy ilyen hirdetést nem úgy kell elképzelni mint a Google féle Adsense reklámokat, amikkel néhány site alaposan ki van tömve, és már-már alig lehet rajtuk megtalálni a tartalmat. Persze világos, hogy az interneten található cikkek és videók nagy részét a megjelenített reklámokból finanszírozzák, nálunk is van néhány ilyen, de próbáltunk úgy rendezni őket, hogy minél kevésbé legyenek zavaróak.

Ha Brave-et használsz mindegy milyen oldalt böngészel, arról az összes Google hirdetés eltűnik, mert egy beépített Adblock funkció is került a böngészőbe. A Brave hirdetési platformja jóval kevésbé tolakodó reklámokat jelenít meg a felhasználók előtt, ezek óránként maximum ötször ugranak fel a jobb alsó sarokból. Akár teljesen figyelmen kívül is hagyhatod őket, de ha rákattintasz valamelyikre, máris szert tettél egy kis BAT-ra, amit ezt követően átválthatsz fiat pénzre (EUR, USD, stb.) vagy átutalhatod a bankszámládra. Persze akár befektetéseként is jó lehet. Minimum 20 BAT kell ahhoz, hogy kiutalják a tárcádba, ez minden hónap elején automatikusan megtörténik.

Aki szeretne ebben a formában egy kis bevételhez jutni, a telepítéskor mindenképp engedélyezze a Brave Rewards funkciót!

Már több mint 15 millió felhasználója van a Brave-nek és ez a szám csak egyre növekszik, ami nem csoda, hiszen egy villámgyors böngészőről van szó, amivel mellesleg pénzt is lehet keresni. Lényegében abból van bevételed, hogy kedvenc weboldalaidat böngészed. Arra azért ne számítson senki, hogy ebből fog meggazdagodni, ha milliókat nem is, de egy kis zsebpénzt havi szinten ki lehet szedni belőle.

A Brave letölthető Windows, Mac, Linux, Android és iOS rendszerekre. Egy Chromium-alapú böngészőről van szó, ami a Google Chrome-ba telepíthető bővítményeket is támogatja sőt, pár kattintással minden beállítást, jelszót, könyvjelzőt át tudunk importálni a Chrome-ból.

Az első néhány szerencsés, akik ezzel a linkkel regisztrálnak kapnak némi BAT tokent is ajándékba.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.