Sokat netezel, keveset telefonálsz? – Kiemelkedő ajánlat a Vodafone-nál

Sok netezés mellett szeretnél kedvező áron telefonálni? A Vodafone létrehozott egy kizárólag online elérhető tarifacsomagot, amely kimondottan azokat az ügyfeleket célozza meg, akik többnyire az internetet használják az elérhető szolgáltatások közül.

Go Easy névre hallgat a tarifacsomag. 4.490 Ft-os havidíj mellett 15 GB belföldi és EU adathasználatot (korlátlan Facebook-ot, Instagram-ot, Twitter-t, Pinterest-et és Snapchat-et) biztosít, ha vállaljuk az 1 év hűségidőt. Amennyiben nem szeretnénk aláírni, úgy 10 GB-ra csökken a keret. Használat után fizetünk a hívásaink és SMS-eink után, egységesen 20 Ft-ot/perc, SMS áron, belföldön magyar, az EU-ból magyar és EU-s számokra. A csomaghoz elektronikus számlát biztosít a cég, így nem kell bajlódni a csekkel.

Előfizetői szerződés esetén az előfizető előzetes hitelképesség-vizsgálaton esik át, mint korábban. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni.

Tehát a Vodafone Go Easy ajánlat kizárólag online csatornán, új előfizetés esetén, visszavonásig érhető el egyéni előfizetők részére. Érdemes rá lecsapni, hiszen baráti ajánlat a pirosaktól. További részletek a csomaggal kapcsolatban ezen a linken keresztül érhetőek el.

Képek: Vodafone

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.