Sokkal drágább lesz az iPhone 15 széria az eddigieknél

Az amerikai vállalat a következő évben piacra dobhatja az iPhone 15 szériát, ami a hírek szerint sokkal drágább lesz, mint az előd modellek. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

Az Apple az idei évben mutatta be az iPhone 14 sorozatot, ami soha nem látott árakat hozott el a cégnél, persze azt hozzá kell tenni, hogy leginkább az európai piacon drágultak a termékek, Magyarországon pedig ennél is jobban.

Most viszont a hírek szerint már az amerikai piacon is lesz egy magasabb árú termék, mint eddig volt.

Amerikában jelenleg az iPhone 14 Pro Max, a legerősebb modell 1099 dollárba kerül, ami itthon 630.000 Ft. Persze ennél vannak olyan kiadások, amik nagyobb tárhellyel rendelkeznek, így el lehet menni akár 970.000 Ft-ig is. A legújabb pletykák szerint a következő évben az iPhone 15 széria kaphat egy Ultra modellt is, ami valószínűleg hardveresen és kamerás fronton emelkedhet ki a mezőnyből.

Ennek viszont ára is lesz, ugyanis a forrás szerint a nyitóára a terméknek akár 1299 dollár is lehet, de hát 80.000 Ft-al magasabb, mint az előd modellé, persze itthon ezt akár 2-vel is meg lehet majd szorozni. Persze van rá esély, hogy csak a hazai piacukon jelenik meg, de ezek még csak szivárgások, megírjuk majd nektek.


Forrás