Sokkal több hajlítható kijelzős Samsung okostelefon fogyott az idén, mint tavaly

z fold 3

Az idei évben jelentősen megnövekedett a hajlítható kijelzős Samsung okostelefonok eladásainak száma, az idei új modelleknek köszönhetően. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

crypto50

Az idei évben a legújabb dél-koreai jelentések szerint, sokkal több hajlítható kijelzős Samsung okostelefon talált gazdára, mint az előző évben. Az eladási adatok szerint, csak a Samsung Galaxy Z Fold 3 és Samsung Galaxy Z Flip 3 megjelenésének hónapjában több ilyen okostelefont adtak el, mint az egész 2020-as évben.

Ez az eladási adat elképesztőnek mondható, hiszen ebben az év többi része még nincs is benne, holott a karácsonyi időszak szokott az eladásoknál a legjobban sikerülni. Kíváncsian várjuk az új adatok érkezését.

z flip 3

A tavalyi évben a piac 88%-át uralta a Samsung. Idén is biztosan megmarad az előny, de a következő évben ez valamennyit csökkenhet, hiszen nemrégiben bemutatkozott az Oppo Find N és a Huawei P50 Pocket hajlítható kijelzős okostelefon. A 2022-es évre pedig a Google, a Xiaomi és a Oneplus is saját fejlesztéssel állna elő.

Egyes becslések szerint, a dél-koreai nagyvállalat az idén több, mint 9 millió darab hajlítható kijelzős okostelefont szállíthat le. De, hogy tisztában legyünk ennek a számnak az értékével, ki kell emelni, hogy a legolcsóbb modell itt a 400.000 Ft-os árkategóriába tartozik, míg a legdrágább 700.000 Ft felett van. Így nézve a 9 milliós eladást nagyon jónak tűnik, úgy, hogy sokan még mindig félnek ettől az új technológiától.


Forrás