Szabadalom árulkodik a Huawei következő hajlítható mobiljáról

mate-x-cover

Egy szabadalomnak köszönhetően tudtunk meg érdekes dolgokat a Huawei következő hajlítható mobiljáról, amihez úgy tűnik, hogy képernyőceruzát is fogunk kapni.


A Huawei tavaly februárban leplezte le első hajlítható telefonját a Mate X-et. Mint tudjuk most februárban is egy hasonló készülékkel fog előállni a kínai gyártó, ami Mate Xs néven fog érkezni. A Mate Xs-ről már korábban láthattunk képet mely maga a Huawei osztott meg. Ez alapján nem sokban fog különbözni a Mate X-től. Azt már elárulták, hogy a hajlításért felelős mechanikán csiszolgattak egy kicsit és az is kiderült, hogy Kirin 980 helyett Kirin 990 lapka kerül majd a Mate Xs-be.

mate-x2-1

Természetesen van még terve a Huawei-nek a jövőre nézve. Erről árulkodik az a szabadalom is, ami az EUIPO-hoz futott be. A szabadalomhoz tartozó képeken egyértelműen egy hajlítható készülék látható. Sokak szerint ez lehet a Mate X utódja, a Mate X2 van a képeken, mivel az Xs inkább egy félgenerációs frissítésnek tudható be.

mate-x2-2

A tervrajzok alapján összesen hat kamerát kap majd az ismerős külsővel érkező modell, ebből kettő a kijelző mellett egymás alatt fog elhelyezkedni. A maradék négy pedig a hátlapon lesz, szintén függőleges elrendezésben. Ami leginkább megkülönbözteti ezt a mobilt a Huawei korábbi hajlítható telefonjaitól az a hozzá járó képernyőceruza. Ilyen a Mate X-hez nem kaptunk és ha minden igaz akkor a Mate Xs-hez sem fog járni. Azt biztosra vehetjük, hogy egy a jövőben érkező Huawei telefon van a képeken, már csak az a kérdés, hogy mikor és milyen néven fog érkezni.

FORRÁSeuipo
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.