Számokkal bizonygatja a Poco, hogy ők függetlenek a Xiaomitól

poco-letter-cover

Beszámolt a rajongóknak a Poco az eddig elért eredményeiről, és elmondták azt is, hogy továbbra is elkötelezettek az iránt, hogy a jövőben is függetlenek maradjanak.

A Poco idén januárban hirdette ki, hogy ezentúl független lesz a Xiaomitól. Ennek akkoriban örültünk, de ahogy elkezdték piacra dobni a mobiljaikat rájöttük, hogy ez nem teljesen egészen így van, mivel több telefonjuk is csak egy átnevezett Xiaomi készülék volt. Most próbálják erősíteni elkötelezettségüket és közzétettek egy jelentést az elért eredményeikről. Eszerint a 2018-ban bemutatott Poco F1-ből 2,2 milliót szállított ki a cég, ebből 700.000 darabot csak az első hónapban. Az eltelt évek alatt pedig összesen több mint 6 milliót adtak tovább.

poco-letter

Megtudtuk azt is, hogy jelenleg több mint 35 országban szerezhetők be a Poco mobilok és már minden árkategóriában jelen vannak, tehát belépő szintű, középkategóriás és csúcsmobilokat is értékesítenek. Legutóbbi telefonjuk a tegnap bemutatott Poco M3 volt. Be kell vallanunk tényleg szép eredményeket értek el, de mi azért jobban örülnénk neki, ha tényleg saját gyártású telefonokat dobnának piacra, nem pedig “átnevezett” Xiaomi és Redmi mobilokkal állnának elő.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.